Loading...

Occhio

A new culture of light
NL / Occhio

Occhio

Met het modulaire armaturen-systeem van Occhio kunt u uw eigen creatieve lichtontwerp maken dat precies kan worden afgestemd op uw individuele vereisten. Occhio hanteert hier ook een holistische benadering: Occhio biedt universele ontwerpen en kwaliteit van licht, verbindt ruimtes met elkaar en maakt het mogelijk om complete huizen met licht te ontwerpen.

Diffuus licht, gericht licht, licht dat wordt uitgezonden door een of beide zijden: configureer uw eigen Occhio-armatuur volgens uw wensen en eisen. Verwisselbare lenzen, kleurenfilters en brillen bieden verschillende lichteffecten, die u kunt gebruiken om uw individuele verlichtingsontwerp precies af te stemmen op uw specifieke verlichtingsvereisten - op elke manier die u wilt.


Het idee achter Occhio is ontstaan ​​uit praktische ervaring: in de jaren negentig ontwikkelde ontwerper en ondernemer Axel Meise verlichtingsconcepten voor particuliere en projectklanten. De esthetische en technische verspreiding van armaturen en verlichtingssystemen op de markt belemmerde vaak goede resultaten en veroorzaakte veel frustratie. Hij kon het idee van een universeel verlichtingssysteem dat kon worden aangepast aan een specifieke situatie niet loslaten. Na slechts een ontwikkelingsperiode van een jaar, introduceerde hij het eerste Occhio-systeem op basis van halogeenlicht als de essentie van zijn jarenlange werk met licht: een modulair systeem van armaturen met een universeel ontwerp en lichtkwaliteit voor de thuis- en commerciële sector. In overeenstemming met het motto »light is evolution« is het systeem voortdurend geëvolueerd en uitgegroeid tot de uitgebreide led-productportfolio van vandaag.


Onze lichtadviseurs werken altijd met een lichtstudie of lichtplan en geven lichtadvies. Hierdoor is het eindresultaat altijd uniek. U bent alvast welkom in onze belevingsshowroom zodat u zelf de mogelijkheden die Occhio te bieden heeft, kunt ervaren.

Occhio showroom

Wilt u zelf even proeven van de Occhio experience?
Kom dan even vrijblijvend langs in onze belevingsshowroom of boek snel een vrijblijvende afspraak met 1 van onze lichtadviseurs voor een +- 20min durende Occhio demo.

Occhio presents 'The Charm'

neem nu contact

Neem contact met ons

Bel ons
Adres
Elverdingestraat 22
B-8900 Ieper, Belgium